Kwalitatieve vlaggen uit Nederland!
Kwalitatieve vlaggen uit Nederland!
Winkelwagen 0

Over ons & contact

Geschiedenis
Alle-Vlaggen.nl is opgericht in 2016 om het shoppen voor vlaggen, vlaggenlijnen en vlaggenstokken te vergemakkelijken. Wij vonden het erg verwarrend om een simpele, kwalitatieve vlag te vinden die niet te duur is en weersbestendig is. Dit konden wij helaas zelf nergens vinden en hebben we besloten om het zelf maar proper te doen - hieruit kwam Alle-Vlaggen.nl

Alle onze producten zijn ontworpen in Nederland en zijn ieder stuk per hand gecontroleerd op de hoogste kwaliteitsstandaard, enige fouten, en handmatig ingepakt. Zo weten we zeker dat zodra we klaar zijn met het produceren van onze vlaggen dat ze allemaal van de hoogste kwaliteit zijn.

Betrouwbaarheid
Wij werken nauw samen met PostNL zodat al je bestellingen veilig en snel geleverd worden. Bestel je voor 20:30? Dan wordt je bestelling al de volgende dag geleverd met de brievenbus post, hier hoef je dus niet thuis voor te blijven. Bestel je meer dan 2 vlaggen? Dan wordt dit per pakket bezorgd, ook hierbij ontvang je dit de volgende werkdag.

Daarnaast zijn wij gepartnerd met iDeal, MasterCard, Visa, en American Express zodat alle betalingen veilig en verzekerd uitgevoerd worden.

Image result for postnl logoImage result for ideal logoRelated imageImage result for maestro logoImage result for visa verifiedImage result for american express

Locatie
Al onze producten worden met de hand gecontroleerd, ingepakt en verzonden vanuit ons warenhuis in Utrecht.

 

Contactformulier
Vragen, opmerkingen of wilt u graag een reactie achterlaten? Gebruik dan onderstaand contactformulier om ons een bericht te sturen. Wij komen dan zo snel mogelijk terug, altijd binnen 24 uur.